Mansikkatilamme Pyhännällä

Mansikkatilamme sijaitsee Pyhännän Tavastkengällä Pohjois-Pohjanmaalla. Tervetuloa asioimaan – tutustu myös verkkokauppaamme!

Verkkokauppa

Tuotteet

Saat meiltä kannattomia ja kannallisia mansikoita, 1- ja 2-laatua sekä pakastemansikoita ja mansikkahilloa.

Laatikollinen kannallisia mansikoita

Kannallinen:

Myydyin tuotteemme on kannallinen 1-laatu vitosen laatikossa. Kaunista! Meiltä saa kannallista myös 1,5 kilon ja 500 gramman erissä.

Tuoremansikkaa

Tuoremansikka

Myymme ykköslaatuista tuoremansikkaa kannallisena ja kannattomana. Lisäksi myymme pakkaamossa lajitellun kakkoslaadun myytäväksi. 

Kannaton

Kun tekee mieli livistää perkauksesta, kannaton on sinulle oikea valinta. Kannaton poimitaan siten, että kanta poistetaan heti poimittaessa. Tällöin ylimääräistä käsittelyä ei tarvita ja mansikat ovat valmiita pakastettavaksi. Kuinka helppoa sinulle! 

2-laatu

Kaikki tekevät virheitä ja niin käy myös poiminnassa. Pakkaamossa ollaan kuitenkin tarkkoja, ja pintaviottuneet, kosteat, pienet, hieman raa'at tai ylikypsyneet lajitellaan ykkösluokasta pois. Lajiteltukin mansikka on kuitenkin vielä aivan syömäkelpoista ja passaa aivan hyvin vaikkapa mehuntekoon tai hilloon.

 

Kakkoslaatua myydään noin 5 kilon erissä. Kakkoslaatua tulee poimintapäivästä riippuen erilaisia määriä. Kun jaksamme petrata pellolla, ei kakkoslaatua välttämättä tulekaan. Toisaalta sadepäivän jälkeen mehuun ihanteellista, mutta 1-laatuun kelpaamatonta marjaa saattaa olla laatikkokaupalla. Soita ja tiedustele päivän tilannetta!

Muut tuotteet

Tilamme myy tuoremansikan lisäksi Pyhännän Maustajalla teetettyä hilloa sekä pakastemansikkaa omasta pakastimesta.

Yrjänän mansikkahillo

Mansikkahillo

Hilloamme myydään Pyhännällä ja sen ympäryskunnissa, sekä Oulussa. Hilloa valmistetaan Maustajalla Pyhännällä omalla reseptillä.

50 % mansikkaa
36 % lisättyä sokeria

Yrjänän pakastemansikka

Pakastemansikka

Pakasteet myydään 500 g:n ja 2 kg:n pusseissa.

Lajikkeet

1

  • Polka – suosituin lajikkeemme. Makea Polka toimii hyvin myös pakastettaessa.

  • Sonsation on yksi suosikeistamme, suurikokoinen ja makea. Sonsation on helppo poimia, eikä pakastus vie lempeää makua.

  • Puikulamainen Korona on pahaenteisestä nimestään huolimatta oikein hyvä ja makea marja.

  • Dahli

  • Allegro ja Wendy – nämä kaksi ovat uusimpia lajiketestauksia kesältä 2021.

  • Daroyal on nimensä mukaisesti mansikoiden kuninkaallisia! Juhlallisen muotonsa ansiosta Daroyal käy erinomaisesti kakkuihin ja juhlavampiin syöntihetkiin.

Yrityksille

2

  • Toimitamme mansikoita jälleenmyyjille pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan alueella. Soita, niin sovitaan, miten saamme laadukkaita mansikoita myyntiin myös teidän kauppaanne.